maandag 27 februari 2012

dagje minder weer, dus... mall! (zondag 26 feb)

Gisteren was het een dagje niet zulk mooi weer, harde wind en bewolkt en zelfs wat druppels regen. Ja echt, in de woestijn! Hebben wij weer! Maar het was wel een goed excuus om naar de grootste mall te gaan, de Dubai Mall. Zoals alles hier weer enorm over the top. 1200 winkels geloof ik!


In de mall zit ook een megagroot aquarium, waar we kaartjes voor kochten. De kids vonden het erg leuk, en keken hun ogen uit met vissen voor, achter, boven en onder hen! Ze zagen zelfs echte pannenkoekvissen ;)





Daarna lekker lunchen in het Rainforest Cafe, die kenden we nog uit Florida. Heel Amerikaans, met een Amerikaans menu en gigabekers drinken met re-fills. Eens in de zoveel tijd gingen alle nepdieren bewegen met veel geluid er omheen. Leuk voor de kids!


Daarna zijn we natuurlijk even gaan shoppen. GAP, Desigual... here we come! Er was ook een hele grote snoepwinkel met een echte lollyboom!

Daarna hebben we de rest van het aquarium (dat verdeeld was over 2 verdiepingen van de mall) bekeken. Erg leuk, met reuzenkrabben, pinguins, gekke vissen en kriebelbeestjes.



 Die krabben waren best eng!!!

Daarna natuurlijk even Starbucks ingedoken. Daar had Ronald zich de hele dag al op verheugd. Als afsluiter van de dag zijn we op het grote plein buiten gaan kijken naar de dansende fonteinen. Erg mooi en indrukwekkend!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten