zaterdag 3 maart 2012

Creek park en dolfijnen

Vandaag een langzaam begin van de dag. We hadden Emma belooft dat ze mocht uitslapen vandaag. Tot nu toe moesten we haar steeds wakkermaken, omdat we anders het ontbijt zouden mislopen. Ze werd uiteindelijk om een uurtje of 10.45 lokale tijd wakker (7.45 in Nederlandse tijd, die wij koppig aangehouden hebben). Ontbeten met een donut (oh, zo fout!) en een banaan. Vond mijn maag niet zo leuk, die is de rest van de dag van slag geweest.

Begin van de middag hebben we ons laten afzetten bij Creek Park/Childrens City. Afzetten op meerdere manieren, want ze willen hier dus echt overal geld voor hebben!!! Entreeprijs betalen, maar dan voor elk speeltje en elke attractie apart ook nog eens geld vragen. Stelletje oplichters! Maar het was wel even leuk. We zijn naar een dolfijnenshow geweest. Het gebouw was een beetje aggenebbes (?) maar het was verrassend goed en leuk! Vooral Emma zat echt te genieten van haar lievelingsdieren en Tim was met een stralend gezicht steeds aan het schateren en klappen. Ook Bas vond het 'vet cool'.


Verder nog wat dingetjes gedaan. Emma heeft op een paardje gereden en Bas op een motortje. Daarna Em op de trampoline (heel stoer, heel hoog!) en Bas in een autootje. Tim mocht nergens in helaas. Ze zijn hier al net zo als in Amerika, safety first, maar dan overdreven. Zelfs een draaimolen moet je boven de meter zijn en een gordel aan. Maar Tim zou Tim niet zijn, als hij zich niet toch wel lekker vermaakte. Lekker een heuveltje opklimmen en weer naar beneden met zijn grote zus.









Om een uurtje of half 5 begon het flink af te koelen. Er was een zandstorm bezig en alles zag er vaag uit, en de zon kwam er niet goed door. Daardoor was het niet zo lekker meer buiten. We hebben ons maar weer bij een mall laten afzetten (marine mall dit keer), maar dat was geen aanrader. Uitgestorven en weinig leuke dingen. We hebben wel even bij TGI Friday's gegeten, waar de kids onder de indruk waren van de Tom & Jerry filmpjes en wij van de nacho's met kaas.

Morgenochtend gaat achterlijk vroeg de wekker: 4.45! Voor ons Nederlandse gevoel dus 1.45 pfff.... dat wordt bikkelen! Laatste dingetjes inpakken en op naar het vliegveld. Om 1 of andere reden vliegen we er volgens het vluchtschema 2 uur langer over dan op de heenweg! Vreemd! En niet zo leuk... een lange zit, maar we vermaken ons vast wel. Morgen om een uurtje of 1 zijn we weer terug in de kou. Gelukkig is het al bijna lente!

1 opmerking:

  1. Emma dus op de trampoline, gaaf he! Madeleine heeft dat in Kaapstad ook gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen