zaterdag 9 augustus 2014

Blokjes en attracties


7 augustus

Vandaag zijn we naar Legoland geweest! We konden lopend gaan, want we zitten met het hotel zowat op de parkeerplaats van het pretpark, heel relaxt. Er zijn in Legoland veel attracties voor de kleintjes, dus de kids hebben zich lekker kunnen uitleven in bootjes, op paardjes en in de waterspeeltuin, waar ze kletsnat werden. Gelukkig was het goed warm!











We zijn nog in een leuke attractie geweest met een soort racebootjes die je kon besturen die ronddraaiden. De mensen op de kant konden dan met knoppen torpedo’s laten afgaan waardoor je heel nat kon worden. In de bootjes moest je dat dan zien te ontwijken door meer naar de kant toe te sturen. Renate, Tim en Amber schoten vanaf de kant, terwijl de anderen in de bootjes gingen.




Het park viel verder wat tegen. Het was heel druk, dus veel wachtrijen bij de leukste attracties. Plus het was echt niet goed onderhouden. Veel verkleurde lego en scheuren en roest op attracties. Maar goed, we hebben het leuk gehad. En we hebben heel lekker gegeten, verrassend genoeg. We gingen naar het pizza- en pastabuffet, met weinig verwachtingen. Het was heel goedkoop, maar we hebben er allemaal heerlijk van gegeten.








1 opmerking: