maandag 11 augustus 2014

Sterren en dichte winkels


10 augustus

Hollywood, here we come!! Vanmorgen bij het hotelontbijt hebben we alle folders doorgenomen om een leuke hollywoodtour uit te zoeken. Helaas waren de dingen die wij wilden zien niet in combi met elkaar, of niet op het goede tijdstip. Van ene Eddie van het hotel kregen we de tip om gewoon naar de Walk of Fame te rijden en ter plekke een tour te boeken. Thank you, Eddie!




Na wat geklooi met de liften door de kids (we zagen ze stuk voor stuk elke keer naar andere verdiepingen op en neer gaan ;)) zijn we dus naar Hollywood gereden. Daar zitten we relatief dichtbij, maar het was toch nog een half uur rijden door de drukte. We vonden een vrij goedkope parking en zijn de boulevard opgelopen.

Bij de eerste hoek werden we al aangesproken door een oudere meneer in een mooi pak die zei allang in Hollywood te werken. Hij zat zelfs in veel films, ook bijvoorbeeld in Ushi goes USA (thuis naar eventjes nakijken ;)). Maar goed, die meneer probeerde ons dus gelijk al een tour met korting aan te praten. Na een check op tripadvisor hebben we het maar geboekt.

De tour vertrok een uur later, dus we hebben nog even een uurtje op de Walk of Fame rondgelopen en wat foto’s gemaakt. Daarna moesten we (behalve Ronald) allemaal plassen, maar bij het tourhokje was maar 1 wc en die werd heel lang bezet gehouden. Pfff... inmiddels was onze gids met het busje gearriveerd. Gelukkig vond hij het geen probleem dat iedereen nog even ging. Hij leidde ons zelfs naar een speciaal kantoortje waar we gelijk aan de beurt waren. Zijn (Chinese) bazin was niet blij met al die plassers, die was zich heel boos en druk aan het maken. Uiteindelijk heeft ze Edwin zelfs nog opgesloten in de wc ;)

Nadat Edwin weer was ontsnapt uit de boze handen van de Chinese dame zijn we vertrokken. We hebben ons lekker vergaapt aan alle rijkdom en mooie huizen van de stars. Wel raar hoor, dat die gasten allemaal op een heuveltje zijn gekropen. Maar wel leuk om te zien. We passeerden ook nog het heksenhuisje van vorig jaar... (voor de oplettende bloglezers ;)) De kids vonden het niet zo boeiend, dus gelukkig voor hun was het na twee uur afgelopen.










 In de bus hadden we nog een ongelukje: Ambers slipper brak! We waren al van plan om naar een mall te gaan, dus de mannen hebben haar opgehaald met de auto en toen zijn we allemaal naar de mall in Santa Monica gereden. Bij een warenhuis hebben de meiden toen nieuwe slippers gehad (want Emma’s slipper was uiteraard ook plotseling bijna kapot). We hebben toen een hapje gegeten bij het Food Court met het idee om daarna te gaan shoppen, maar opeens was het al acht uur en gingen alle winkels dicht!! Baal baal baal!!! We hadden het winkelen de hele vakantie uitgesteld om dat hier te gaan doen, en nu hebben we geen kans meer! L Echt niet leuk... hopelijk zitten er overmorgen op het vliegveld nog wat leuke winkels ter compensatie!

Nu nog even blogjes typen, misschien nog een spelletje zo en dan bijtijds slapen, want morgen gaan we naar Universal en we willen nu eens ALLES gedaan hebben ;)

1 opmerking: