zaterdag 2 augustus 2014

Watervallen en zwembadwater


1 augustus
 
Het was een onrustige nacht, met voor veel van ons vrij weinig slaap door wakkere ketende kids, een huilend meisje en een te wakkere man... Een lekker ontbijt deed ons dus veel goed. We waren een beetje veel te laat met onze kamers verlaten, maar uiteindelijk zijn we toch uit het Canyon Pines hotel vertrokken. De eerste stop was de Mossy Cave trail, een korte wandeling net buiten het nationale park.



 

Daar liepen we lekker langs een riviertje, met af en toe onze tenen lekker in het water om af te koelen, want het was alweer lekker warm. Er kwamen hier en daar watervalletjes en grotere watervallen naar beneden. Aan het einde van de wandeling was een soort grotje waar allemaal water naar beneden droop en mos op de wanden groeide. Het viel wel een beetje tegen na alle spectakel die we de afgelopen dagen al gezien hadden, maar het was wel een aardige wandeling. 




Na de wandeling hebben we even getankt en zijn we gaan rijden richting Zion. We kwamen weer door hele mooie gebieden, die om elke hoek er weer anders uitzagen. Het naar binnen rijden van Zion was erg indrukwekkend. Die hele hoge, rode rotsen maken dat je je heel klein voelt en er hangt een lekkere relaxte sfeer.

Ons hotel hier in prachtig, net naast het park met uitzicht op de imposante rotsen en aan de rand van een gezellig stadje. Het heeft ook een heerlijk zwembad(je). Ronald en Iris en kids zijn hier twee jaar geleden al geweest, en grappig genoeg zitten we in de twee exact dezelfde kamers! (Bas riep al: hee mama, hier sliep oma Gerda!).

Na aankomst hebben we mannen en de kids heerlijk wat uurtjes gezwommen. De vrouwen hebben zitten acclimatiseren :)







Daarna nog een hapje eten bij restaurant Wildcat Willie met heeeeele grote steaks voor de mannen en voor de vrouwen limonade uit grote glazen potten en nu liggen de kids weer lekker te slapen en zitten wij buiten, waar het nog flink warm is. We moeten wel, want we hebben wasjes gedaan en die zijn voorlopig nog niet klaar ;)





Morgen is het feest! Dan is Amber jarig!

4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd Amber! grote 9 gehaald in Amerika!
    puddlejumpers gekocht! goed gedaan! ziet er echt super leuk uit! wij kunnen niet wachen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo luitjes, we zijn steeds aan het meegenieten met jullie, we herkennen een heleboel plekken, dat is leuk om te zien. We lazen dat Amber vandaag jarig is, nou Amber, GEFELICITEERD van opa Han en oma Gerda en nog een leuke dag verder, groetjes van ons allebei, doei,doei


    BeantwoordenVerwijderen