zaterdag 27 juli 2013

Wegomleggingen en onweersbuien


Gisteren geen internet, dus hier het verhaal van gisteren:

Donderdag 25 juli

Helaas moeten we vandaag de campground alweer verlaten. Jammer hoor, want het is zo'n fijn en mooi plekje! Waarschijnlijk de leukste campground van deze reis, en we moeten alweer weg :( Maar goed, we hebben nog veel moois en leuks in het vooruitzicht!

De reis van vandaag viel erg tegen. We zouden er via de oorspronkelijke route 3 3/4 uur over doen. In de tussentijd is er alleen een weg kapot gegaan, en laat dat nou net die weg zijn, die in 1 lijn tussen Sedona en Page loopt! Resultaat: een flinke detour van uren! Uiteindelijk hebben we er de hele dag over gereden. Maar saai was het zeker niet.

De weg in de omgeving van Sedona was prachtig! Dit gaat zeker op een lijstje voor een ander jaar. 




Timmie had niet zoveel met het uitzicht, die was lekker in slaap gevallen en lag zo in de camper bij mijn ouders:





Onderweg bij Flagstaff in de hoge bergen werd het steeds donkerder en donkerder en zagen we steeds meer flitsen verschijnen. Het zag er heftig uit, dus we zijn bij een uitzichtpunt maar even gestopt voor de zekerheid. We konden nog net een paar foto’s maken, en Gerda hielp een indiaanse nog even met haar handelswaar afdekken, toen de bui losbarstte. Het was inderdaad heftig, dus we hebben maar even geschuild op de parkeerplaats in een van de campers.




Na ’s middags uiteraard nog even een hapje gegeten te hebben bij een oude favoriet van ons, cracker barrel, zijn we in 1 stuk doorgereden. Emma zat bij ons in de camper, had ze even rust van haar broertjes J Na een tijd kwamen we eindelijk op bekend terrein: Page. Hier zijn we vorig jaar ook al geweest, maar ik vond het een goede tussenstop, omdat het zo mooi is daar. En het uitzicht was inderdaad weer prachtig, weer heel anders door ander licht.





Onze camping lag aan het meer, met een mooi uitzicht, maar de camping zelf vonden we niet zo fijn. Kleine plekjes met bijna geen groen (1 miezerig boompje) en beton met gravel, erg ongezellig. Maar goed, het was toch maar voor een nachtje. ’s Avonds hebben we maar even geimproviseerd met het eten en restjes gegeten. Er was niks in de buurt, en we zagen het niet zitten om de campers weer los te koppelen en in het donker weer terug te zetten.
 

1 opmerking: