dinsdag 30 juli 2013

Peertjes en hertjes


Zondag 28 juli
De blog kreeg ik gisteravond niet geupload. Zal vandaag ook niet lukken, want nu zitten we helemaal in the middle of nowhere... Maar ik heb m toch vast al geschreven.



Vanmorgen liep de wekker al om 6 uur af. We hebben snel een ontbijtje op en zijn daarna gaan rijden. We reden over de scenic byway 12, een prachtige route midden door drie stateparcs, waaronder escelante giant staircase. Het duurde wel een tijdje, want we konden niet zo hard over al die haarspeltbochten en hellingen. Maar het was wel weer heel erg mooi.





Tegen 12 uur reden we Capitol Reef binnen, en het was gelukkig nog erg rustig op de campground. We konden dus met gemak twee mooie plekken uitzoeken. Het was inmiddels prachtig weer, dus we hebben we stoeltjes buitengezet en hebben even heerlijk in het zonnetje gezeten en gelunched. Het is een erg leuke camping, met naast ons fruitboompjes, midden tussen het groen en de hoge bomen en met een prachtig uitzicht op de rode rotspunten. We zagen zelfs een hertje vlak langs onze campers lopen!





Na de lunch waren we van plan om de wandeling langs de rivier te maken. Daar zouden de kinderen ook lekker in het water kunnen spelen. Alleen werd het steeds donkerder en donkerder, en in de verte hoorden we rommelen. En ja hoor, we waren net een paar honderd meter verderop, en het begon te stortregenen. Bah!! Dit weer hebben we echt niet besteld! Zo zonde ook, want we zijn hier maar een dagje en zo kunnen we dus niet veel meer bekijken hier.





Na een tijdje onder de bomen te hebben geschuild (jaja, ik weet het , niet veilig of verantwoord! Maar wel droog!) zijn we maar terug de campers in gerend om de rest van de bui uit te zitten. Daarna bleef het toch spetteren. We zijn toen even naar een historisch boerderijtje geweest dat hiernaast staat. Daar kon je appeltaart eten, maar dat viel een beetje tegen.





Nu zitten we weer tussen onze campers. Als het weer een beetje stabieler blijft, gaan we barbecueën. Anders moeten we even in een van de campers naar het dorpje verderop rijden om een hapje te eten.
* edit: het werd een hapje eten in het dorpje. Was erg lekker, en er vlogen steeds kolobrietjes voor het raam! Erg leuk!

1 opmerking:

  1. ondanks de regen die roet in het eten gooide lijkt het toch een geslaagde dag

    BeantwoordenVerwijderen