donderdag 25 juli 2013

Zoek de speeltuin


Even een dagje overgeslagen met de blog, ik was zo moe! Toen mijn hoofd het kussen raakte, was ik gelijk weg. Maar nu alsnog het verslag...

Dinsdag 23 juli

We hebben eerst geprobeerd de dag te starten met het gratis ontbijt van het hotel, maar dat werd ‘m echt niet (kleffe zooi). Toen hebben we onze toevlucht genomen tot Denny’s, een naastgelegen ketenrestaurant. Daar hebben we heerlijk gegeten. Ondertussen heeft Ronald gebeld met de camperverhuurder. Onze campers zouden vanaf 15.00 klaarstaan. Hmm... best laat! Wat te doen tot die tijd? De temperatuur was inmiddels heftig opgelopen, het was echt bloedheet! (graadje of 45-48?).
Han en Ronald moesten allemaal mannendingen regelen met telefoon en kabels en dergelijke J Dus Gerda en ik wilden even met de kids water opzoeken. Voor iets anders was het echt veel te heet. Bij het hotel hoorden we van de receptioniste dat er op loopafstand een meer was waar een waterspeeltuintje zat.

Nou, dat was dan echt een heel klein speeltuintje, want wij konden het echt niet vinden! Liepen we daar urenlang te dwalen door de hitte! Ondertussen stopten verschillende mensen om ons te vragen of ze ons konden helpen (Amerikanen zijn superbehulpzaam over het algemeen), maar ook die konden ons niet op het goede pad krijgen.

Uiteindelijk hebben we het maar opgegeven, en kwamen we drijfnat gezweten en met knalrode koppen van de warmte terug in het hotel. Daar zijn we maar gelijk het minizwembadje ingesprongen voor verkoeling. Ach, het was niet top (1 zwemslag en je was aan de overkant, het was ingebouwd tegen een hoge muur en daarachter was de snelweg met bijpassend lawaai), maar we waren in ieder geval een beetje opgefrist.
Daarna was het tijd om onze bakbeesten op te halen. Althans... omdat Ronald zijn rijbewijs nog niet bij zich had, mochten we er maar 1 meenemen. Ronald heeft me nog geprobeerd over te halen om zelf in die megadingen te rijden, maar no way!! Dat durf ik echt niet! Dus morgen zouden we terugmoeten om de andere op te halen. Nouja, vooruit dan maar...


We propten ons met z’n allen in de grote bak die wel mee mocht, en gingen naar de volgende stop: de Walmart. Die hebben we in uren tijd en veel (heel veel!) zoeken zo’n beetje half leeggekocht met alle kampeerbenodigdheden.

De kids waren er daarna echt helemaal klaar mee, dus we gooiden alle koelkastspullen snel even bij het hotel af (want de camperkoelkast had nog de buitentemperatuur) en schoten toen gelijk Denny’s in. Helaas vielen beide boys al in slaap. Tim al voor het eten, dus die had niks op, en Bas tijdens de pizza (met nog een hap in zijn mond). Snel alles naar binnen geschoven dus, en toen allemaal gelijk gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten