vrijdag 26 februari 2016

Steaks en pancakes

Donderdag 25 februari

Een relaxt dagje vandaag. We moesten allemaal een beetje bijkomen van de drukke pretparkdagen en zijn dan ook rustig opgestart. Toen iedereen een beetje bijgekomen was, zijn we naar de Ihop gereden voor een lekkere (foute) brunch. Hoewel wij het bescheiden hielden met alleen wat ei en twee pancakes. In tegenstelling tot de Amerikanen, die hele stapels pancakes bestelden en daarnaast nog twee eieren, bacon, worstjes, hashbrowns en andere vette zooi wegwerkten. Burp.

Daarna hebben we wat gewinkeld. De kids mochten alledrie 1 ding uitzoeken uit de megagrote Toys 'r Us. Maar wat een keuze... als het aan hun lag, stonden we daar nog steeds naar al dat moois te gapen. 




Het was inmiddels alweer middag, maar we hadden niet zo'n zin om weer de drukte van de parken in te gaan. Ondanks het frisse weer (het was onder de 20 graden en er stond een harde, echt frisse wind) zijn we even naar het zwembad gegaan. In het zonnetje in het warme water vonden de kinderen het nog wel even lekker. Ik kon zowaar nog even lezen in mijn spannende boek, waar ik tot nu toe maar 1 bladzijde in had kunnen lezen :) Tim kreeg het heel snel koud en veranderde in een soort handdoekmummie op de stoel naast me. Omdat hij nog erg verkouden is en begon te klappertanden, ben ik vast met hem naar de kamer gegaan om daar nog even te relaxen. Ronald heeft nog even met de andere kids gezwommen, maar die hielden het ook niet erg lang meer uit. Al snel stonden ze verkleumd in de kamer. Emma en Bas namen nog even een warm bad om weer bij te komen.






mummie Tim :)

Uitzicht vanaf de kamer

die stipjes zijn Ronald, Bas en Emma

Net zijn we lekker wezen eten bij Texas de Brazil, wederom een goede tip van buurman Tino! Dank je wel! Daar kon je vanalles opscheppen uit de saladbar, maar het leukste waren de mannetjes die met grote spiezen rondliepen waar allerlei lekker vlees op zat. We kregen kaartjes op tafel, en als je die met de groene kant naar boven draaide, kwamen die mannetjes er aan gesneld met hun spiezen. Aan tafel sneden ze dan het vlees aan, wat je met een soort tangetje kon aanpakken. Vooral Bas heeft (eindelijk) lekker zitten eten. Tim was weer moe, en veel opnieuw in slaap tijdens het eten. Het is echt een traditie aan het worden op vakantie! Komt ook wel omdat hij niet fit is, hij slaapt 's nachts heel onrustig omdat hij steeds moet hoesten. 






Morgen is alweer onze vertrekdag! We zijn van plan om bijtijds weg te gaan en dan nog een bezoekje te brengen aan het Kennedy Space Center. Eens kijken of het dit keer wel gaat lukken... Om 17.50 gaan onze eerste vlucht naar Atlanta, en dan rond half 9 de vlucht terug naar huis.

3 opmerkingen:

  1. Lekker laatste dagje zo te lezen. Ruimte genoeg voor die grote dozen speelgoed in de koffers?
    Alvast een geode terugreis gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben lekker genoten van deze vakantie, een goeie reis naar huis en tot ziens, groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eigenlijk niet... We wilden nog een koffer/reistas scoren bij de Walmart, maar kwamen bij een walmart uit waar ze niks hadden. Dus dat staat nog op de lijst voor vandaag...

    BeantwoordenVerwijderen