dinsdag 7 augustus 2012

Zand, surf en.... wolken

Zondag 5 augustus

We waren van plan om vandaag een dagje naar het strand te gaan. Alleen, het weer zat niet zo mee. In plaats van de zonovergoten dag met dertig graden was de zon nergens te bekennen en de temperatuur een stuk lager. Toch wilden de kids heel erg graag naar het strand. Toen zijn we dus maar aangekleed gegaan. Maakte voor de kids niet uit, want die gooiden hun broekjes en rokje uit en sprongen de zee in, over de golven. Kleddernat natuurlijk, dus ik ben maar even naar het huisje gelopen om droge kleren te halen voor als ze er uit kwamen.





Emma, Bas en Tim hadden echt dikke lol om de golven. Na een tijdje zijn we weer terug naar het huisje gegaan, want Tim was erg moe en wilde slapen en Emma en Bas waren toch wel erg koud geworden. De rest van de middag hebben we even gerelaxt, boekjes gelezen en spelletjes gedaan (ik en Gerda, rummikub en boggle. Ook leuk, hadden we de rest van de vakantie geen kans voor gehad!).







Het huisje valt toch wel tegen. Bij nadere inspectie blijken veel dingen oud, heel vies, vermist of kapot. De tuin is bijvoorbeeld helemaal niet onderhouden en alles is heel erg uit zijn voegen gegroeid, dus er is bijna geen plekje waar de zon wordt doorgelaten. Binnen is alles behoorlijk vies, alles wat je aanraakt voelt kleverig en vies. Op de vloeren liggen echt ranzige kleden en buiten staan stoeltjes waar gewoon het zitvlak uit weggerot is, echt, je ziet alleen nog een gat! Er is ook heel weinig verlichting, of de verlichting werkt niet. In de keuken was het helemaal crisis. 

We hadden besloten om een dagje thuis te koken, maar dat was nog niet zo moeilijk bij te weinig licht, gammele pannen en missing keukengerei! Uiteindelijk hebben we gekookt met een zaklampje om in de pannen te kunnen kijken! ;) Maar ach, we vermaken ons wel en het is supergaaf om hier nog een weekje te kunnen verblijven en leuke dingen te doen!

Gerda kookt met een zaklampje ;)

1 opmerking:

  1. Missende en slechte verlichting en plakkerig en oud hadden wij in het huisje vlakbij Kruger vorig jaar. Zijn daar toen zelfs een nacht eerder vertrokken en hebben de laatste nacht in een fijn hotel dichter bij de luchthaven geslapen.

    BeantwoordenVerwijderen