donderdag 2 augustus 2012

Meer regen, Cars en motormuizen

Woensdag 1 augustus

We hebben allemaal een rusteloze nacht achter de rug. In de kamer van Han, Gerda en Emma lag Emma de hele tijd woest te woelen en steeds te gillen en te praten, tot ze 's nachts huilend wakker werd en zei dat ze groeipijn had. Na een pijnstiller is ze uiteindelijk nog wel rustig gaan slapen, maar opa en oma lagen wakker. Bij ons op de kamer waren de boys ook onrustig. Bas lag maar te schoppen en draaien en Tim lag geen seconde stil. Hij is nog 2 keer uit zijn bed gevallen met een enorme bonk en heeft nu weer een behoorlijk blauw voorhoofd. Hij huilde even heel hard, waardoor ik, Ronald en Bas wakker werden. Ronald kon toen weer niet goed in slaap komen en zo zijn we nog even doorgegaan. Toch wel fijn dat ze thuis allemaal hun eigen kamertje hebben!

Na het aankleden en de auto inpakken, zijn we even snel naar het ontbijtbuffet gegaan bij het Mexicaanse restaurantje bij het hotel. Dat was best oke. Daarna zijn we gaan rijden richting Seligman. Dat is een plaatsje aan de oude historische route 66, waar we ook een stuk op wilden rijden. We hadden nog even moeite om de goede 66 te vinden, maar uiteindelijk zijn we er toch beland.


Seligman is een stadje waar nog behoorlijk wat bewaard is uit de gloriedagen van de route 66. Leuke oude auto's, oude huisjes en winkels, karren en meer 'oude troep'. Toen we wilden uitstappen, begon het net heel hard te regenen. Alweer ja, zou je toch echt niet verwachten in zo'n droog, heet gebied? We zijn maar even een hapje gaan eten bij het roadkill cafe, waar je op tafel ook leuke spelletjes had, dus we kwamen de tijd wel even door.




Gelukkig was de bui weer weggetrokken toen we het cafe uitstapten, dus we konden Seligman gaan bekijken. Leuk hoor, even het sfeertje opsnuiven van vroeger. Vooral Bas vond de Carsauto's erg leuk, en wilde er steeds mee op de foto. Hij werd vooral helemaal blij toen hij Takel (Mater) zag! Die kwam trouwens later nog een keertje voorbijrijden met een auto aan zijn haak. Ook Doc, Sally en Big Red hebben we gezien. Helemaal leuk voor Cars-fans! En voor mensen die van geschiedenis houden natuurlijk, al moet je de opgeplakte oogjes op de auto's dan even wegdenken ;)









De toeristendrukte die we hiervoor zo'n beetje overal gehad hebben, viel hier overigens erg mee. Alleen wat groepen motorrijders, maar die reden vooral voorbij of zaten in cafe's. Ook wel weer eens lekker!









We hebben daarna nog anderhalf uur over de route 66 gereden richting Kingman, waar ons overnachtingshotel staat. De Best Western Plus Kings Inn, een prima hotel met lekkere bedden. Althans, ze zien er uit alsof ze lekker liggen. Dat ga ik nu maar eens uitproberen, truste!










1 opmerking:

  1. Wat leuk om iedere dag een stukje uit jullie vakantie avontuur te lezen. Mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen