zondag 12 augustus 2012

Terugvlucht

Zondag 12 augustus

Gaaaaaap.... goeiemorgen! Ehmm... middag. Oh, bijna avond zelfs. Mooi zo, dan kunnen we snel naar bed ;) We zijn namelijk moe. Heel erg MOE. Gisteren hebben we eerst ingepakt en zijn we naar LA gaan rijden, waar we vandaan terug gingen vliegen. Dat was nog een behoorlijk eind rijden. Onderweg hebben we nog een stop gemaakt in Newport Beach, wat een mooie buurt! We hebben daar nog wat geshopt.

De weg naar LAX was heel druk en hectisch, soms waren er wel tien of twaalf rijstroken naast elkaar en die helemaal vol auto's waren. Best heftig. Uiteindelijk kwamen we net drie uur van te voren aan op het vliegveld. Daar was het ook nog best een gedoe met alle koffers. We hadden namelijk inmiddels een koffer bijgekocht en dus zeven koffers bij elkaar. Maar ook drie kindjes met elk hun eigen handbagagekoffertjes en een buggy. Toen we eindelijk al die zooi naar de incheckbalie hadden gebracht en op de band hadden gezet, moesten we alles er weer af halen en alles zelf naar de security brengen! Zucht... gingen we weer met alle spullen. Sjouw, sjouw... wat een gedoe. Gelukkig konden we daarna alles afgeven en verliep de rest wat gesmeerder.

In het vliegtuig ging alles goed. We gingen om half zes 's avonds de lucht in en na wat eten en spelletjes doen, ging Tim om een uurtje of negen onder zeil, en de andere twee kids rond tienen. Toen konden de volwassenen lekker films kijken! Ik keek naar Girl with the dragon tattoo, erg spannend! Alleen duurde hij wel erg lang, want pas na 12 uur was de film afgelopen. Toen heb ik nog wat geprobeerd te slapen, maar ik was net goed en wel in slaap, toen een of andere pipo 2 rijen voor ons het wel een goed plan vond om de raampjes open te gooien. Het was inmiddels licht, en heel fel licht scheen gelijk recht in onze gezichten. Gevolg: ik, Gerda, Tim, Ronald en Bas gelijk wakker. Pfff. Sukkel. De stewardess kwam hem even een standje geven en toen hebben we nog even geprobeerd om te slapen. Maar het lukte niet echt meer. Toen ik eindelijk weer een beetje in slaap sukkelde, kwamen de stewardessen ons wakker maken met een ontbijt, om 2 uur 's nachts! Het was ook nog eens warm eten.

Uiteindelijk hebben de volwassenen dus amper tot helemaal niet geslapen. Inmiddels is het 16.00 en probeer ik heel erg hard om wakker te blijven. De kids doen het iets beter, die zijn aan het spelen maar wel erg sjaggo en af en toe flink vervelend. Nog even een paar uurtjes volhouden en we mogen lekker naar onze eigen bedjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten