zaterdag 4 augustus 2012

Weer even een dagje zwembad

Vrijdag 3 augustus

We waren wel weer eens toe aan een chilldagje, en omdat het hier toch te warm is om iets te doen, werd dat vandaag. Eerst hebben we ontbeten bij een cafe, lekkere french toast en pancakes. Toen had Ronald zijn zinnen gezet op een biologische supermarkt. Daar ging hij helemaal uit zijn dak tussen de chiazaadjes en andere biozooi die hij thuis altijd koopt. Wat verkopen ze hier veel van dat soort dingen! Ronald werd er helemaal gelukkig van.

Toen natuurlijk even langs de Starbucks en daarna was het zwembadtijd! We hebben fijne plekjes in de schaduw uitgezocht, maar het was zo heet dat we daar amper zijn geweest. We sprongen allemaal gelijk het water in om af te koelen. De kids zijn bijna de hele tijd in het water gebleven. Ze hadden gisteren een flinke dosis zelfvertrouwen en moed, want Emma was steeds hele koprollen aan het maken, Tim sprong (met bandjes om) steeds van de kant het water in, en zelfs Bas waagde zich aan het einde van de dag opeens in het diepe!! We zijn heel trots op hem, dat heeft hij nog nooit eerder gedurfd! We mochten hem zelfs loslaten en (met een zwembanaan) naar ons toe laten spartelen. Onze held!








Daarna nog even een hapje gegeten bij het hotel (lekker!) en daarna slapen.

Nu is het alweer ochtend en het begin van onze allerlaatste week in de US. We vertrekken vandaag richting San Diego, waar we een week een huisje hebben gehuurd in de buitenwijk La Jolla (spreek uit: La Hooja), vlak bij het strand. Ik ben benieuwd! Nu even snel de kids aankleden en de koffers weer inpakken.


4 opmerkingen:

  1. whahahahaha lig hier in een deuk om het beeld dat ik krijg van een supergelukkige ronald tussen al die zaadjes, shakejes cacao en wat nog meer hahahahaha

    en wat goed van jullie drietal! zo heerlijk in het water bezig geweest zeg! toppie!
    en alweer jullie laatste week..........ga er maar heeeeeeel erg goed van genieten!

    liefs sas

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet van jullie laatste week! Leuk verslag weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. La jolla is echt mooi! San Diego is super ik heb er gewoont! Sea world is zo leuk voor iedereen! San Diego Zoo is super mooi. Coronado island is heel mooi om te zien vooral het hotel. Verder heeft la jolla een heel mooi strand. Lekker genieten dus voor jullie allemaal leuke restaurantjes ect! Heerlijk!!!! Veel plezier het is dat ik nu bij Atlanta georgia in de buurt woon anders was ik misschien jullie komen opzoeken. Ik kan nog heel wat dingen roepen die jullie kunnen zien dus zeg maar als je wat wilt weten dan kan je even op internet kijken of je het wat vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahaha Sas, zo zag het er ook uit... een hele blije Ronald tussen alle zaadjes, rondzwevend op een wolkje ;)

    Thanx Francisca, leuk dat je het steeds leest!

    @Laetitia, jammer dat je nu niet meer hier bent, zou wel gezellig zijn geweest! En konden we Rogelio in het echt zien (hij ziet er altijd zo schattig uit op facebook) La Jolla ziet er heel gezellig uit en het strand heel mooi! Weet jij welk strand een beetje kindvriendelijk is, met niet zulke hoge golven? Want hier leek het zo uit de verte nogal ruig in de zee (veel surfers). Seaworld en de Zoo willen we sowieso naar toe, en de kids willen graag naar Legoland, dus ik denk dat we het bij die uitstapjes gaan houden en de dagen daartussen gewoon lekker gaan relaxen en naar een strand gaan. Restauranttips zijn sowieso altijd welkom! En misschien weet jij nog een leuk speeltuintje of iets dergelijks hier in de buurt?

    BeantwoordenVerwijderen