zaterdag 10 augustus 2013

Huisje aan zee

Donderdag 8 augustus

Vandaag is het weer verhuisdag! We hebben alle spullen ingepakt, en zijn eerst gaan ontbijten bij de ihop. We waren van plan om daarna naar de walmart te gaan, maar het duurde allemaal zo ontiegelijk lang bij de ihop, dat we dat niet meer haalden. Ronald had namelijk om 13.00 afgesproken bij het huisje. Hij had een huis van een particulier gehuurd voor de resterende dagen vlakbij het strand. Dus we zijn eerst maar gaan rijden.

Het huis is wel mooi, 1 klein rustig straatje van een heel breed, mooi strand. Het huis zelf is alleen wat klein, twee slaapkamers en een kantoortje. Het kantoortje hebben we dus maar omgebouwd tot een slaapkamer voor Emma en Bas met een opblaasbed, en Tim slaapt tussen mij en Ronald in. Niet ideaal, maar Ronald gaat in de nacht van zaterdag op zondag al weg naar Houston om te werken, dus dan is het bed wat leger ;)




Na wat uitpakken, rommelen en inrichten van het huis zijn de mannen boodschappen gaan doen, terwijl Gerda en ik naar het strand gingen met de kids. Het was helaas niet zo lekker om het strand, een frisse wind, dus lang zijn we niet geweest, maar de kinderen hebben zich heel goed vermaakt. Daarna even snel afspoelen en wat eten verderop bij een klein bbq-restaurant.





Inmiddels waren Esther en Andre en de kids ook aangekomen in LA. We zijn na het eten even langsgegaan bij hun hotel (Marriot LAX airport) om nog wat met ze te drinken. Voor morgen hebben we afgesproken om met elkaar naar Universal Studios te gaan, het filmpark in Hollywood! Zin in!!!

1 opmerking: