donderdag 1 augustus 2013

Lekker in het water


Woensdag 31 juli

Een lekker relaxt dagje vandaag. De kids hadden niet veel zin om actief te zijn, en het was ook erg warm (graadje of 40). Het oorspronkelijke plan was om naar nationaal park Canyonlands te gaan, maar dat hebben we even laten varen. Jammer, maar dan hebben we weer iets om een keer voor terug te komen, toch!

We hebben eerst rustig ontbeten en een beetje gelezen. De kids hebben lang in de speeltuin gespeeld. Na een tijdje wilden Emma en Bas naar het zwembadje. Gerda is met ze meegegaan en ze hebben lekker gezwommen. Gerda vertelde dat Bas een echte held was (voor zijn doen), hij ging steeds iets dieper in het water. Het wordt nog eens wat met hem! Tim zat ondertussen lief te spelen bij de camper. Ik had thuis via marktplaats wat speeltjes gekocht en meegenomen voor onderweg. Het grootste was de camper van playmobil met allemaal losse spulletjes en poppetjes erbij. Dat heb ik nu gegeven en hij vond het geweldig en heeft er een hele tijd mee gespeeld. Later kwamen zijn broer en zus er ook bij en hebben wij ook nog een tijdje zitten spelen.

’s Middags zijn we in een van de campers gedoken en zijn we naar Mill Creek gereden, waar een riviertje loopt. Daar hebben we de campingstoeltjes en het picknickkleed neergezet en hebben we lekker langs het water gezeten, terwijl de kinderen in het riviertje en in het zand speelden. Heerlijk zo!





Om een uurtje of zes hebben we weer ingepakt, en zijn we naar de Sunset Grill gereden. Dat is een bekend restaurant in de bergen waar je een prachtig uitzicht hebt over Moab en de omliggende bergen. We hebben daar heel lekker gegeten, ik had gegrilde zalm. De koffie hebben we meegenomen naar buiten, waar we nog even foto’s van de zonsondergang hebben gemaakt. Toen we weer naar de camper wilden gaan, werden we aangesproken door de dochter van de eigenaar, een 9-jarig meisje dat ook Emma heet. Ze verveelde zich, en was blij met de aanspraak en aandacht. Ze heeft de kids nog meegenomen naar een oude auto op een rots en heeft ze nog kristalletjes gegeven. 




Die onderste foto heeft Bas gemaakt!

Nu slapen alle kindjes weer, en wij zitten nog even buiten wat te drinken. Het is nog flink warm! Dat wordt een zweetnachtje!

3 opmerkingen:

  1. Wat een verschillen qua weer, regen en nu een graadje of 40! Dat riviertje ziet er leuk uit zeg, heerlijk daar zo zitten en niksen. Die camper van Playmobil is natuurlijk wel heel toepasselijk, leuk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed van Bas, elke keer een beetje dieper. Was het mss ook wat overzichtelijker dan met zwemles?
    Oja, ik ben blij dat Bas goed kan fotgraferen: zien we jou ook nog eens..hihi...

    have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn on een rustdag in te lassen. Volgens mij is het voor de kinderen best vermoeiend allemaal.
    Ik ben wel benieuwd naar de foto's van de zonsondergang.
    En hoe weet je toch stress de goede plekjes om te eten te vinden?

    BeantwoordenVerwijderen