maandag 12 augustus 2013

Sterren, huizen en signs

Zondag 11 augustus

Hollywood, here we come! Natuurlijk moesten we de hotspots van LA nog eventjes snel bekijken, voordat we weer in ons kikkerlandje zijn. Op naar Hollywood dus!



We hadden de walk of fame in de navigatie gezet, maar kwamen eigenlijk niet op een heel leuk stuk uit. Beetje shabby, met alleen maar vreemde winkeltjes erlangs enzo. Maar wel leuk om de sterren te bekijken en te zien wie er allemaal op stonden. We hebben nog wat foto's gemaakt bij sterren met interessante mensen. En uiteraard had ik, zoals beloofd, speciaal voor Hollywood mijn Mojijurk aangedaan, Moji goed Hollywood :)






De kids hadden niet zo'n zin om door de stad te lopen, en Emma had erg last van haar oortje, dus we zijn toch maar naar een tourbureautje gegaan voor een bustour langs de sites. Even op yelp gekeken welke er het beste uitkwam. We konden mee op de tour van 16.40, dat was iets meer dan een uur wachten. Kwam goed uit, want we wilden eerst nog even een hapje middageten. Dat hebben we gedaan in een soort van spaans tapasbarretje, waar je hele kleine, maar heerlijke broodjes kon eten met vanalles er op.

Met een volle buik gingen we het open busje in. Daar reden we eerst naar een uitkijkplaats waar je een prachtig uitzicht had over de skyline van Los Angeles. Als je een stukje omhoog liep, had je een mooi uitzicht op het Hollywood sign. Mooi hoor, en leuk om te zien, zo'n bekend punt.






Daarna reden we Beverly Hills in, waar we langs de huizen van allemaal beroemdheden reden. Het was wel leuk, net alsof je in de story of prive rondreed hahaha... even binnengluren en aapjes kijken ;) Helaas hebben we geen bekende mensen gezien, maar dus wel hun cribs.

Dit is het huis van Christina Aguilera


Verder hebben we ook de huizen gezien van o.a. Tom Cruise, Slash, Lucile Ball, Michael Jackson (het huis waar hij overleden is) en Madonna. Ook het huis van P. Diddy reden we langs, dat is echt megagroot en met enorme tuinen die heel mooi vormgegeven zijn.



Dit is playboy mansion!

We zijn ook langs allemaal bekende en beroemde plaatsen gereden waar de beroemdheden vaak rond schijnen te hangen. Wij hebben ze helaas niet gezien. Wel onder andere de Viper Room, de nachtclub van Johhny Depp. En een of ander heksenhuis? Dat vonden de kids nog het meest interessant :) Er stond een bord in de tuin: 'don't pick the berries... The witch'. Tim vond het allemaal best, die heeft bijna de hele rit liggen pitten.




Als laatste reden we nog door Rodeo Drive, de supersjieke winkelstraat die je wel kent uit Pretty Woman, waar Julia Roberts in het nieuw gestoken werd. Leuk hoor, om allemaal te zien. Het politiebureau/stadhuis van Beverly Hills was ook erg mooi. Verder kwamen we nog langs het Chinese Theatre, daar waren allerlei 'beroemdheden' te zien, zoals Sonic, Spiderman, de Hulk en andere mensen in pak. Dat vonden de kids ook wel boeiend.






 Toen we weer uit de bus waren, zijn we naar het huisje teruggereden. Daar heb ik de kids vast in hun slaapkleertjes verkleed, en hebben Han en Gerda eten afgehaald bij de Italiaan. Was erg lekker!



2 opmerkingen:

  1. Iris, Ronals, kids en fam...

    Och ik heb net alle blogjes van deze vakantie terug gekeken en gelezen... WOW wat een belevenissen!
    Geweldig om te bekijken en wat super om het in deze vorm zo bij te houden!!!
    Wat sneu van Emma haar oor!~

    Iris jij bent slank dus dit ligt echt niet alleen aan het postuur van de amerikaanse mens... :)

    Blijf nog even heerlijk genieten

    Xx Mye

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk leuk! Ik zag idd Julia Roberts in Pretty Woman voor me bij die foto's met de grote glazen winkel puien.
    Leuk zo'n bustour, lijkt wel wat op de topless bus die wij in Kaapstad al een keer of 3 hebben gedaan. Leuk hoor zo'n ritje door de Prive/Story!

    BeantwoordenVerwijderen