zondag 24 juli 2016

Dag 8 – Zaterdag 23 juli

Alweer een week op vakantie, wat gaat dat snel! Ronald is vandaag ietsje later wakker, om half 7 dit keer. Hij probeert weer zachtjes de kamer uit te sluipen (richting Starbucks), maar toch worden Bas en ik weer wakker. Gelukkig vallen we nog eventjes in slaap. We ontbijten weer in het hotel en doen daarna de koffers weer in de auto’s. Vandaag verlaten we Colorado voor een paar weken en rijden we naar Utah. Even weer naar de rode rotsen!

Het is twee en half uur rijden tot onze bestemming van vandaag, Moab. Onderweg komen het ene na het andere vergezicht tegen. Echt weer heel bijzonder, van kale verlaten droge vlaktes tot hoge bergen die steeds weer een andere kleur zijn. We stoppen nog eventjes bij een outdoorzaak (waar we niet slagen voor waar we naar op zoek zijn). Na anderhalf uur rijden stoppen we even om in de schaduw van een boom op een grasveldje wat te picknicken. Bij deze parkeerplaats ligt ook een visitor center van Utah, een soort VVV. We halen wat folders en rijden dan het laatste stuk naar Moab.






In Moab hebben we een huisje gehuurd. Het blijkt een mooi ruim huis met een eigen garage met speeltafels, een buitenplaats met een grote tuinset, bbq en jacuzzi en ruime slaapkamers. Wat een mooie plek! Bas roept dat hij het heel fijn vindt hier. We zijn nu nog even aan het chillen, terwijl Han en Ronald even boodschappen doen voor de ochtenden en pizza’s gaan halen. We weten hier van onze vorige reizen (we zijn hier al twee keer eerder geweest) dat je superlekkere pizza’s kunt eten bij een tentje verderop. Omdat we het even rustigaan willen doen, halen de mannen af. Dan kunnen de kids ook bijtijds naar bed. Hopelijk koelt het vanavond wat af. We hebben namelijk een fijn terras, maar het is er nu bloedheet. Hier in Moab is het rond de 40 graden, pfff… We zitten daarom nu binnen bij de airco. Het zou wel leuk zijn als we vanavond lekker buiten kunnen zitten. Eens kijken of het wat wil afkoelen…


Geen opmerkingen:

Een reactie posten