dinsdag 24 juli 2012

Mensenmassa's en meer gekte

Maandag 23 juli

Jeeeee... wat een belachelijke, bizarre stad is dit!!! We komen echt ogen te kort om alles te bekijken. De ene gekte wordt overtroffen door de andere gekte!

Vanmorgen hebben we in het hotel ontbeten bij een zaakje met crepes en yoghurt. We wilden eerst op de foodstrip wat eten, maar net voor onze neuzen draaiden ze de bordjes met ontbijtjes om en kon je alleen nog maar hamburgers en pizza krijgen. Ehmm... nee, bedankt, toch maar niet op lege maag ;) Anyway, crepes en smoothies werden het. Wel heel erg lekker!





Daarna hebben we ons in de rest van de gekte gewaagd. Met de monorail zijn we meer naar het noorden van de Strip gegaan en uitgestapt bij het Venezian. Dat is een hotel waar ze VenetiĆ« hebben nagebouwd binnen,  helemaal inclusief grachten, wolkenlucht en gondels. Zelfs de gondoliers zingen Italiaanse liedjes. Totaal over the top natuurlijk, maar erg leuk om te zien.We zijn ook nog een winkel in geweest met alleen maar leuke, hippe en gekke hoeden. Die moesten natuurlijk gepast worden :)











Toen we het hotel weer uitgingen, een flinke tijd later, bleek het net heel hard te onweren. We hebben het gewaagd om naar buiten te gaan, maar Gerda ontdekte daar al heel snel (2x) waarom er overal 'slippery when wet' bordjes staan. Het begon ook wel erg hard te regenen, dus zijn we snel het volgende hotel ingeschoten, Treasure Island. Daar hebben we nog even wat gedronken bij Starbucks en heeft Emma een kortingscoupon gescoord van een restaurantje ;) Ze was helemaal blij ;)

Bij Treasure Island hebben we ook 5 kaartjes gescoord voor de show van Cirque du Soleil voor die avond. Ronald en Bas wilden liever buiten bij TI kijken naar de piratenshow. Daar zijn 2 piratenschepen die elke avond om de paar uur een heel gevecht uitvoeren.




Toen het weer droog was, zijn we nog een stuk gaan lopen over de Strip. Eerst langs Mirage, waar om bepaalde tijden een vulkaanuitbarsting nageboosts wordt. Daarna begon het toch weer erg heet te worden, en zijn we snel de Forumshops ingedoken bij Ceasars Palace. Ook wel erg leuk om te zien, hele romeinse straatjes zijn daar nagebouwd met veel (over the top) fonteinen en er is zelfs een fontein waar de standbeelden tot leven komen in een behoorlijk heftige show (Emma en vooral Bas vonden het eng). We hebben nog even lekker geshopt! Ook altijd fijn!

's Avonds hebben we lekker gegeten in Treasure Island bij het restaurantje waar Emma de coupon voor had gehad. Die was nu helemaal blij dat we 'haar' restaurantje hadden uitgekozen (maar eigenlijk was dat vooral omdat het dicht bij het theater was, want om 19.00 moesten we daar zijn voor Cirque du Soleil). Het eten was gelukkig ook erg lekker.



De show van Cirque was erg mooi. Hele mooie muziek, mooie kostuums, bizarre figuren en ook wel een hoop humor. Tim en Emma vonden het ook helemaal leuk. Bas heeft ondertussen met Ronald de piratenshow gezien. Hij vond het wel erg spannend, maar vertelde honderduit toen we weer terug waren op de kamer. De vulkaanuitbarsting bij the Mirage vond hij eng.

Toen Cirque du Soleil afgelopen was, kwamen we in een enorme mensenmassa terecht. We kwamen zo ongeveer 1 stap met 5 minuten vooruit. Pfff, heel erg vermoeiend! Het duurde dan ook behoorlijk lang voordat we weer bij ons hotel aankwamen. 

Morgen vertrekken we weer uit deze gekke stad. Dan gaan we weer naar een nationaal park, dit keer in de staat Utah: Zion. Ik ben benieuwd.








3 opmerkingen:

  1. pfffff bijna niet voor te stellen, hoe het er daar uit moet zien, bizar gewoon, venetie nabouwen in een hotel.....

    jullie hebben weer veel gezien en beleefd vandaag zeg!

    ems heeft trouwens een echt houdjeskoppie, vond alleen die roze mooier dan die blauwe hihihi
    '
    leuk dat ze zo trots was op dr kortingscoupon hihihihi

    veel plezier al vast voor morgen!

    liefs sas

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En een hoedje gescoord, leuk staat 't d'r!
    Dat Venetian ken ik uit de verhalen van Hildo, idd vreselijk over the top maar toch wel gaaf om in het echt te zien.
    Leuk allemaal weer hoor Ier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vergeet ik nog: mega crepes wat er op de borden ligt!

    BeantwoordenVerwijderen