dinsdag 24 juli 2012

Onweer en gekte

Zondag 22 juli

Vanmorgen vertrokken vanuit Death Valley naar Vegas. 's Morgens vroeg was het al belachelijk heet. Ik was van plan de koffers bij de auto opnieuw in te delen, maar de auto stond in de felle zon en dat was echt niet uit te houden. Snel alles er maar ingegooid en naar binnen gerend om water te drinken! Weg hier!

Onderweg hebben we nog wel foto's gemaakt bij mooie uitzichtpunten. Alleen jammer dat het zo mistig was, je zag de bergen in de verte bijna niet. Later merkten we waarom. Een uurtje rijden daarna brak er namelijk een enorme onweersbui uit. We zagen de temperatuur gelijk kelderen van 48 naar 22, heerlijk! Onderweg hebben we in Pahrum, een troosteloos, verlopen gokstadje waar bijna alles out-of-business is, nog een lekker broodje op bij de Subway. De kids waren helemaal blij met de handtasjes die ze daar gratis kregen. Waar je al niet blij mee kunt zijn... ;)


Hier maakt Han een foto... hij staat op dat topje! :)

's Middags kwamen we via de zuidkant van de Strip Vegas binnen rijden. Meeeen... wat een gekte daar!!! Het ene hotel nog gekker en meer over the top dan het andere!


We zitten op de 34ste verdieping in een dubbele suite van Signate van het MGM Grand, echt en gigahotel met iets van 5000 kamers! Je moet hele endes lopen om bij je kamer te komen, en onderweg kom je een heel winkelcentrum, restaurantjes, nachtclubs, 3 starbucks, bioscopen, heeeel veel gokmachines en zelfs een metrostation tegen. En oh ja, Essie, Madonna gaat hier in dit hotel optreden, staat hier aangeplakt! (Hoe cool moet dat zijn, stel je voor: 'Ik ga nu even in bad, daarna eventjes naar Madonna hier in het hotel en dan weer slapen'...)

We hebben even gechilled op de kamer en daarna ons avondeten op in het Rainforest Cafe, ook in dit hotel! (voor wie dit niet kent, heel leuk, een hele nagebouwde jungle waar eens in de zoveel tijd onweer komt en dan gaan alle dieren bewegen. Beetje a la het pandadroomrestaurant in de Efteling).

Nu lekker bijtijds slapen, morgen weer een drukke dag! xxx

 ons uitzicht vanaf de kamer

 Tim in zijn USA luier ;)

2 opmerkingen:

  1. hahahaha ik zie jullie al zitten daar in dat hotel

    denk dat het bizarre van de stad pas tot je doordringt als je er bent of niet?

    han al mooie foto's gemaakt? zeg maar dat ik benieuwd ben

    groetjes aan iedereen
    van sas en nikje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig die luier met USA erop, lekker ventje!
    Die foto's van Las Vegas bij nacht zijn echt heel mooi, al die lichtjes! Gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen